x x x

Wonen in 2016 volgens Vasco

Bij Vasco zijn we dag in, dag uit bezig met interieur. We volgen de woontrends op de voet. Lees hier waar wij in 2016 op gaan inzetten.

Natuurlijke houtlook

Wie bij Vasco meubels bestelt, heeft een ruime keuze in materialen. Denk aan fineer, laminaat en poederlak. Dit jaar voegen we daar ook nog de innovatieve panelen van Cleaf aan toe.

Cleaf is melamine, een waardevolle tegenhanger van fineer, die de structuur van het hout echt overneemt, omdat de fabrikant de plaat op het hout lijmt. Daardoor volgt de afwerking van het paneel de natuurlijk nerf en voel je de noest.

Voel zelf het reliëf onder je vingers glijden in onze showroom!

Wonenin20161

Poederlak blijft vernieuwend

Bij Vasco zijn we grote fan van poederlak en dat zal in 2016 niet anders zijn. Poederlak is krasbestendig, waterbestendig, duurzaam, sterk en bijzonder flexibel, en het is vooral dat laatste dat het bij ons zo populair maakt. 

Met poederlak kan je echt alles zoals stopcontacten integreren en aluminium profielen, gordijnrails en handgrepen mee poederlakken. Geen naad te zien — dat komt omdat je het meubel eerst maakt en dan pas een laag kleur geeft — waardoor je meubel strak en modern oogt.

Interieurpoederlak2

Ingenieus met verlichting

Een interieur valt of staat met verlichting. 

Wij werken graag met indirect licht, omdat dat sfeer brengt en omdat je er bepaalde elementen mee kunt uitlichten zoals een prachtige whiskycollectie in een vitrinekast of vloer met oud kasteelparket.

Wonenin20163

Kwaliteit voorop

We schreven het al: we volgen de trends, maar voeren ze daarom niet perse uit. Wij geloven eerder in kwaliteit en ontwerpen tijdloze meubels die lang mee kunnen. Om die reden springen we ook op de laatste technische snufjes. Wat denk je bijvoorbeeld van deuren die voor elkaar schuiven in een wandmeubel?

Wonenin20164

Benieuwd naar wat Vasco voor jouw interieur kan betekenen?

Kom eens langs