x x x

Voor bedrijven

Bij Vasco staan we klaar voor prachtige keukens en stijlvol interieur. Niet alleen voor thuis, maar ook voor elke moderne werkplek. Denk aan een nieuwe bedrijfskeuken of extra kastruimte. Tijd om jouw werkomgeving een beetje als thuis te laten voelen?

Elk project begint bij die ene, belangrijke vraag. Wat heb je nodig? Een volledige uitrusting van je bedrijfsinterieur? Een efficiëntere indeling van je vergaderruimte? Een koffiehoekje om gezellig te keuvelen met collega’s of een gloednieuwe bedrijfskeuken? Onze experts staan klaar om het interieur van je onderneming naar een volgend niveau te tillen. We nemen het interieurdesign van je kantoor onder handen, steeds op maat en altijd naar jouw wensen.

Elke ruimte is uniek. Daarom starten we graag met een plan op maat van jouw onderneming. Onze interieurdesigners bekijken samen met jou wat voor jouw kantoor onmisbaar is, en hoe we dat zo esthetisch mogelijk kunnen verwerken. Zo benutten we elke ruimte optimaal.

Werk je momenteel al samen met een (interieur)architect? Bekijk ons dan gerust als dé partner die het ontwerpidee volledig perfectioneert en optimaliseert.

Ook voor spontaan advies voor je huidige interieur staan we voor je klaar. 

3 D2 A3464

Laat je inspireren door onze projecten

Benieuwd wat we voor je bedrijf kunnen doen?

Neem contact met ons op